

Dažnas norintis išmokti pasigaminti vegetarinių valgių įtikinėja save, kad tai labai daug laiko atimantis, labai sunkus darbas, be to, produktai per brangūs, arba svarsto: "Aš nesu virėjas. Tai ne man. Aš neturiu įgūdžių". <...> Daugelis šioje kulinarijos knygoje pateiktų patiekalų yra tokie įprasti, kad tūlas pamanys, ar iš viso reikėjo juos spausdinti (iš įžangos).
Autorė: Rambhoru Devi Dasi
Leidimo metai: 2013
Formatas: 15×22 cm, kieti viršeliai
Puslapių skaičius: 165
Knygoje surinkti subtilaus skonio valgių receptai, skiriami tiems, kurie neturi nei laiko, nei kantrybės gilintis į visas kulinarijos paslaptis.
Knygą autorė adresuoja daugeliui mūsų, visiems tiems, kurie pageidauja aukščiausios kokybės vegetarinio maisto ir nori apsieiti be daugybės akyse nematytų egzotiškų prieskonių, taip pat turėti virtuvėjė kuo mažiau rūpesčių.
Rambhoru devi dasi turi 22-jų metų vegetarinių valgių gaminimo patirtį. Autorė į knygą sudėjo ištisą pluoštą nesudėtingų, minimalių pastangų ir įgūdžių reikalaujančių valgių receptų. pagal jos surinktus receptus pasigaminsite puikaus skonio patiekalus iš pačių paprasčiausių ingredientų.
Ir ko gero Jums jau niekada neprireiks pirkti dar vienos vegetarinės kulinarijos knygos.